In memoriam: Henk van Noort

Henk van Noort, 03-08-1941 / 20-02-2021

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Henk. Jarenlang was Henk één van de onmisbare vrijwilligers in de organisatie van de Aangespannen Dag Gilze. Nog voor het evenement begon, werden er door Henk tijdens de opbouw al talloze tekeningen en berekeningen gemaakt over de benodigde stroomcapaciteit, één van de vele bijdragen die Henk aan het evenement leverde. Het uitrollen en sjouwen met de zware stroomkabels werd Henk met de jaren iets teveel, maar zijn inzet bleef echter onverminderd. Dat was zeker ook terug te zien tijdens de dagen van het evenement zelf, waar Henk zorg droeg voor de communicatiemiddelen zoals portofoons. De portofoons waren ’s morgens allemaal netjes genummerd en opgeladen. En Henk wist precies wie welk nummer had.

Enkele jaren geleden liet Henk ons behoorlijk schrikken door in alle vroegte bij het oprijden van het terrein een lelijke val te maken. Gelukkig viel de schade mee en arriveerde Henk ’s middags met een “tulband” om zijn werk voort te zetten. Al met al gaf Henk kleur en diversiteit aan ons evenement. Wij gaan hem missen. Van harte gecondoleerd en wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte, namens het bestuur, de organisatie en alle vrijwilligers.

Vrijdag 26 februari nemen de nabestaanden in besloten kring afscheid. U kunt een woord van medeleven of een mooie herinnering aan Henk delen op de website van Josten-van Arendonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *