Inschrijven 2023

Na lang beraad en vele vergaderingen, is er besloten dat we dit jaar iets heel unieks gaan doen. We zullen de wedstrijd hoe hij altijd was combineren met een samengestelde wedstrijd!! 

Dit betekent dat degenen die SWM starten, op zaterdag dressuur en vaardigheid zullen starten en op zondag A en B traject (wegtraject en marathon).

Op zaterdag is er nog altijd de mogelijkheid om jonge spannen en beginnende menners te laten proeven van de mooie sport! Zij zullen die dag zoals altijd de vaardigheid, het wegtraject (kinderrubriek rijdt geen wegtraject) en 4 marathonhindernissen rijden.

Op zondag is het aan de meer ervaren menners, zij rijden net als altijd de vaardigheid, het wegtraject en 6 marathonhindernissen. Het enige wat voor hen gaat veranderen, is dat er zowel in het A- als het B-traject op tijd gereden moet worden. Dit om niet in de knoop te komen met de SWM rijders, die op zondag ook hun marathon zullen rijden.

Marathon onder het zadel

We hebben ook een beperkt aantal startplekken kunnen creëren voor de marathon onder de man! Let op, in verband met het drukke programma in de vaardigheid, zullen de ruiters enkel de marathonhindernissen rijden. Inschrijven hiervoor is mogelijk vanaf zaterdag 8 augustus, 8.00u. De plekken zijn zoals gezegd beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

De link voor het inschrijven voor ruiters wordt pas op de genoemde datum en tijd actief!

Uitnodigingen 2023