Inschrijven 2024

Na lang beraad en vele vergaderingen, is er besloten dat we dit jaar wederom iets unieks gaan doen. We zullen de wedstrijd hoe hij altijd was weer combineren met de samengestelde wedstrijd!

Met trots mogen wij u dus uitnodigen op de 28e editie van de Aangespannen Dag Gilze 2024 en wel op zaterdag 24 augustus 2024 (impuls en SWM) en zondag 25 augustus 2024 (SWM). De wedstrijd is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd, is opengesteld voor iedereen (KNHS menners, regiomenners en menners uit België) en wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.

Onder voorbehoud zullen alle impulsrijders starten op zaterdag, dit zodat we op zaterdag al een mooie volle dag marathon hebben, na de prijsuitreiking is er dan de kans het nog gezellig te maken tot in de late uurtjes! Op zondag kunnen we dan wat later beginnen en gaan we aan de gang met de marathon van de SWM.

De impulsmarathon voor beginners en jonge spannen op zaterdag 24 augustus 2024 bestaat uit een vaardigheid, wegtraject en 4 hindernissen (A t/m E).

De impulsmarathon voor gevorderden op zaterdag 24 augustus 2024 omvat een vaardigheid, wegtraject en zes hindernissen (A t/m F). Op vrijdag 23 augustus na 13.00 uur kunt u het parcours komen verkennen en uw startnummer ophalen.

Voor de samengestelde wedstrijd wordt er op zaterdag 24 augustus 2024 de dressuur en vaardigheid verreden, op zondag 25 augustus 2024 wordt de marathon verreden.

We zullen twee ringen hebben voor de vaardigheid, de impuls rijdt dus een andere vaardigheid dan de SWM, let hierop bij het verkennen!