Startlijsten 2022

Onderstaand de definitieve startlijsten!

Bekijk je ze op je telefoon? Dan is het aan te raden de spreadsheet app te downloaden!

Startlijst zaterdag

Startlijst zondag

Beste menners en ruiters, 
Hierbij de startlijsten voor Aangespannen Dag Gilze 2022. Op vrijdag 26 augustus is het vanaf 17.30 verkennen, vanaf dan kunt u ook de startnummers ophalen. Hier kunt u ook de overnachtingsbewijzen ophalen en voldoen. Er is een briefing om 19.00 en na 19.30 is het secretariaat gesloten. 
Op zaterdag 27 augustus is er nog ruimte voor verkenning tot 9.00. Om 18.00 is de prijsuitreiking van de zaterdagrijders. Daarna kan er nog gezellig nagepraat worden over de wedstrijd, en deze avond wordt muzikaal verzorgd door F.F.M. Daarnaast organiseren wij onze heerlijke BBQ (opgeven kan nog tot 20 augustus, zie flyer).
Op zaterdag kunnen de hindernissen vanaf 17.30 tot zonsondergang verkend worden. Het secretariaat voor de zondagmenners is van 17.30 tot 19.30 open voor de startnummers en overnachtingsbewijzen. De briefing is om 19.00.
Op zondag 28 augustus is er nog ruimte voor verkenning van de vaardigheid tot 9.15 en van de hindernissen tot 10.15. Daarnaast is er een veterinaire controle, hier komt u 3 keer langs. Dit is voor en na het wegtraject en na het uitstaptraject. De prijsuitreiking is zondagavond om 19.00.

Wij hopen dat het weer een mooie en vooral gezellige wedstrijd wordt, wij doen daar in ieder geval weer ons uiterste best voor, en vergeet niet een bezoekje te brengen aan onze gezellige fair!

Vragen en/of opmerkingen graag via mail: inschrijvingen@aangespannendag.nl